Dagen före skumparedagen.. :)

Igår fick det bli uppesittar..eller jag menar uppesovarkväll med goa vänner, glögg och hockey.
Rewind and repeat, JATACK! :D

31 december, 365 dagar har gått och dom har varit helt underbara! Vill tacka alla tokiga vänner som orkat med mig ännu ett år ;) Tänker på dom jag förlorat men ler mot dom som står kvar, nästa år blir det 1000ggr bättre, det vet jag!

Gott nytt år alla goingar! Ikväll dansar vi tills klackarna går av, skålar tills skumpan tar slut och skriker tills våra röster försvinner! :DNågra minnen som fastnade på bild

Snapsvisan som vet vad man inte kan hålla ;)

Solen den går upp och ner doda, doda.
Jag skall aldrig supa mer, hej doda dej.
Hej doda dej, hej doda dej.
Jag skall aldrig supa mer, hej doda dej. SKÅL!

....Men detta det var inte sant doda, doda.
I morgon gör jag likadant, hej doda dej.
Hej doda dej, hej doda dej.
I morgon gör jag likadant, hej doda dej. SKÅL!

God jul mina vänner! :)

Granen börjar barra, julmusten är avslagen, julklappspappret ligger i återvinningen och jag ligger tjock på soffan ;) Det är elva timmar och tjugosex minuter sedan det var julafton och jag saknar det redan. Det var den perfekta kombinationen av vänner och familj, bus och skratt och mat och likör.

Den absolut bästa klappen kom från min underbara vän Hannes. Kan lova att flinet mitt var bredare än ansiktet när jag slet upp pappret och hittade ett nikon objektiv som kan hålla kaffet varm.. ;) En riktig fullträff och jag kunde inte ha blivit gladare!


Absolut sliskigast på hela dagen var snapsen med skåne akvavit och ansjovis.... :bigeyes:
...en försvenskad versiom av den mexikanska tequilan med larv i?

Inte som man planerat men oförskämt trevligt :D

Helg...du underbara, söta, rara HELG! :D Efter gårdagen kan jag utan tvivel konstatera att kombinationen: Vän, julgranspynt och kinapuffstjockande är oslagbar!Greppar pennan på nytt!

Ibland måste man ta sig tid...
tid till att göra de där sakerna man inte längre hinner med. För mig är det att teckna, det var år sedan sist och jag har verkligen saknat det :(

Här blir inga barn gjorda! ;)

Trevlig visit av herr Andersson igår. In på småtimmarna hettade det till när klumpedunsen lyckades "missa munnen" och istället skapade ett jättefint kaffekonstverk på skjortan :P
Nu äre i alla fall dags att rulla ur sängen för idag äre partyparty på G! Och om några timmar knäpper vi första :D

Taco, spel, pimplande och goda vänner...kan det bli bättre?!


Upp, upp och iväg!

Upp på klackarna, på med kavajen, Nobell-förfest, ölsluk på bs, skitsnack på Lipz och sist men absolut inte minst pappersflygplans-vikning! :D Sedan var det bara att vingla hem, med ömma fötter och ett flin på läpparna ;)


Nejmen titta! ...EN CHIHUAHUA! ;)

Eller...?!
Efter puzzels förra visit lämnade han något efter sig...EN HEL HUND!! Så nu vet jag hur det känns att ha en frukosthund xD Man är nästan mest rädd att man ska råka suga upp den när man tar en vals med dammsugaren...

Med kolakakan i högsta hugg!

Helg, helg, helg..fast nu är den slut :(
Så imorse tottade jag upp extra tidigt för att knappa ner dom sista meningarna på miljöpolitiken. Äntligen är den färdig! Med mig hade jag ett kärt glas mjölk och ett gäng kolakakor, dom stöttade mig in i det sista, så vill passa på att tacka dom nu! ;)

Anledningen till att arbetet inte kom in i fredags var en mycket trevlig utgång med herrarna Filip och Adam. Mest dramatiska utgången på länge tror jag xD Såpopera på backstage..det är inte varje helg det inte!
Lördagen fylldes sedan upp med toktrevligt sällskap. På agendan stog: "Dags att lära vän att laga mat!"
Det hela slutade med en riktigt god och mysig middag framför dumburken.. :)


RSS 2.0