En players bekännelse:

Sex bokstäver: En person som kan få vem det vill på fall men som själv inte faller.
P (1) L (2) A (3) Y (4) E (5) R (6)

Ingen är perfekt. Bakom fasaden är allt inte så bra som det verkar. Det vet både du och jag, för vi döljer själva saker.

"Man kan spela på folks känslor, jag vet inte om du prövat det? Men det har jag, ett antal gånger. Du kan lägga på din största charm och le en gång extra. Du kan säga att du saknar personen, du kan ge den komplimanger och spela på att ni har något speciellt. Du kan göra en person beroende av dig, det gäller bara att dra i rätt trådar. Du kan du få nästan vem du vill på fall, bara du använder rätt knep.

Du förstår inte den andres känslor. Den kommer ihåg vartenda samtal, varenda kram och varenda kyss men du kommer inte ihåg ett dyft, för du bryr dig inte...för dig är det bara en lek. Du vill bara få personen på fall. Bekräfta än en gång att du kan.

Du vill ha det du inte kan få. Du kan tro att du verkligen vill ha någon, men när du fått den på fall visar det sig att du bara var ute efter jakten. Killen du och dina vänner brukar snacka skit om är precis sådan. En player som alla faller handlöst för...du hatar honom, kanske för att du själv fallit för honom. Du berättar om en flirt för dina vänner. Dom tittar besvärat på dig och berättar för dig att du är precis likadan som den där killen, den där playern som ni hatar så mycket.
Det är som man säger: "It takes one to know one"

Vänner finns där för att se det som du själv vägrar att se...att du inte är perfekt! Dom är inte där för att döma dig, bara för att hjälpa dig. Utan dom kommer du aldrig att erkänna att det du gjort är fel, att du är ett svin. Din värdighet är alldeles för stor för det. Ibland är det lättare att ljuga för sig själv än för någon annan, dina vänner kommer att se igenom dig...

Alltför många gåner har jag lekt runt med folks känslor, bara ett fåtal gånger har jag verkligen gillat någon. Det är något speciellt och kan aldrig vägas upp med en känslolös flirt. Men tro mig, även en player kan slå sig fri..kommer rätt person kan vi bryta alla våra gamla mönster. Det krävs en hel del och många av oss faller tillbaka men vi kan..precis lika mycket som alla andra!

Vi kan också älska. det vill bara mycket mer till..."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0